Rólunk

Cégünket 2012-ben azért hoztuk létre, hogy a vidéki életet népszerűsítse. Rendezvényeken lehetőséget biztosítson a jó minőségű helyi terméket előállító gazdáknak megjelenésre, termékeik megismertetésére. Első körben az ételek-borok témában terveztünk programokat. A magyar borvidékek természeti kulturális értékeit, gasztronómiai kincseit terveztük bemutatni, a helyi kézműves borászatok életének mindennapjainak bemutatásával, több műfaj integrálásával. 

Az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-ben nyújtandó támogatás elnyerésére pályázatot adtunk be a Völgy Vidék Leader Akciócsoporthoz, egy 250 nm hasznos alapterületű vendégház építésére, melyben a falusi életkörülmények a helyi vidéki szokások és kultúra, valamint a mezőgazdasági hagyományok komplex módon kapcsoló szolgáltatásokkal együtt bemutatásra kerülnek. A fejlesztés során ezen kívül egy falazott kültéri kemencét építettünk, amely segítségével falusias, vidéki környezetben tudjuk megvalósítani a házi élelmiszerekhez és gasztronómiai hagyományokhoz kapcsolódó tevékenységek bemutatását, és az elkészített élelmiszerek felkínálását helyben fogyasztásra, valamint értékesítésre turisztikai és vendéglátói céllal. A beruházás során a használati meleg víz előállítására megújuló energiát hasznosító berendezés  telepítése történt. 

Az épület külső megjelenése valamiféle „modern parasztház” jelleget sugároz. Szép természeti környezetben helyezkedik el, a Gerecse hegység lábánál, kellemes dombos vidéken. Ezért a berendezés koncepciójának alapkövét képezte a természet bevonzása a lakótérbe, azáltal, hogy az idő örök körforgását képező négy évszak hangulatát, és a vele együtt folyamatosan változó világot a igyekeztünk bemutatni a színeken és a lakástextileken keresztül. 

Minőségi szolgáltatás létrehozásával, valamint megújuló energia alkalmazásával, jó példával járunk elől. A térség kulturális értékeit komplexen mutatjuk be, segítjük a hagyományok fennmaradását.

Szeretettel várja Önt a Barok366 Vendégház!

Pihenjen a környék egyik legszebb falusi vendégházában

 Kapcsolat

url(https://s.szalas.hu/images/excellent/logo_hu.gif); width: 192px; height: 145px; margin: 1px auto; padding: 0px;"></div><div class="excellent_hotel_name" style="width: 194px; height: 30px; overflow: hidden; margin: 0px auto 2px auto; color: #D20000; padding: 0px;">Barok 366 Vendégház Óbarok</div><div class="rating_count_text" style="width: 194px; height: 34px; overflow: hidden; color: #000;"><script type="text/javascript" src="https://szallas.hu/js/excellent/1185397"></script></div></div></a> 

 

 

                            <a href="https://szallas.hu/barok-366-vendeghaz-obarok" style="display: block; width: 200px; height: 220px; text-decoration: none !important;background: #FFF">
 
    <div class="hotelyear_accommodation_holder" style="width: 200px; height: 220px; border: 1px solid #666; position: relative; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000; text-align: center; line-height: normal !important;">
        <div class="hotelyear_badge" style=" background: url(https://s.szalas.hu/images/partner/logo_hu.gif); width: 192px; height: 145px; margin: 1px auto; padding: 0px;"></div>
        <div class="hotelyear_hotel_name" style="width: 194px; height: 30px; overflow: hidden; margin: 0px auto 2px auto; color: #D20000; padding: 0px;">Barok 366 Vendégház Óbarok</div>
        <script type="text/javascript" src="//szallas.hu/js/hotelyear_loader/?type=HotelId&id=1185397"></script>
    </div>
</a>                        

Adatvédelmi tájékoztató

A honlap látogatásával Ön egyúttal tudomásul veszi, hogy információink igénybevételekor aláveti magát a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi és egyéb vonatkozó szabályozásnak.

A honlap böngészése során Ön egyidejűleg adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás részben automatikusan, részben a honlapon elhelyezett űrlapok, formanyomtatványok kitöltésével, esetlegesen hírlevél megrendelése útján történik.

Ön a honlap látogatásával egyben egyetért azzal, hogy adatokat szolgáltasson a honlap kezelője számára, és tudomásul veszi, hogy egyes weboldalak látogatásának feltétele az oldalak tartalmának megfelelő személyes adatok önkéntes szolgáltatása. Amennyiben Ön akként dönt, hogy a kért személyes információt nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem fér hozzá a honlap bizonyos részeihez.

A Max Terra Vino kft kijelenti, hogy a portál felhasználói által nyújtott személyes adatokat, információkat az adatvédelmi szabályok tiszteletben tartásával adatkezelőként saját maga illetve az általa megbízott adatfeldolgozó kezeli.

A Max Terra Vino Kft.. az Ön személyes adatait kizárólag azon időtartamig őrzi, kezeli, tárolja, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag a Max Terra Vino Kft. olyan alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége.
A Max Terra Vino Kft. az Ön személyes adatait - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.

Az adatvédelmi törvénnyel összhangban Ön tájékoztatást kérhet a személyes adatai kezeléséről. Ön jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve kérje azok törlését.

A Max Terra Vino Kft fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.