Rólunk

Cégünket 2012-ben azért hoztuk létre, hogy a vidéki életet népszerűsítse. Lehetőséget biztosítson a jó minőségű helyi terméket előállító gazdáknak megjelenésre, termékeik megismertetésére. A környék gasztronómiai kincseit terveztük bemutatni, és a helyi kézműves borászatokat. Vendégházunk szép természeti környezetben helyezkedik el, a Gerecse hegység lábánál, kellemes dombos vidéken. A külső a tornácos parasztházakat idézi, a berendezés koncepciójának alapkövét képezte a természet bevonzása a lakótérbe, azáltal, hogy az idő örök körforgását képező négy évszak hangulatát, és a vele együtt folyamatosan változó világot a igyekeztünk bemutatni a színeken és a lakástextileken keresztül. 

Minőségi szolgáltatás létrehozásával, valamint megújuló energia alkalmazásával, jó példával járunk elől. A térség kulturális értékeit komplexen mutatjuk be, segítjük a hagyományok fennmaradását.

Szeretettel várja Önt a Barok366 Vendégház!

Pihenjen a környék egyik legszebb falusi vendégházában

 Kapcsolat

url(https://s.szalas.hu/images/excellent/logo_hu.gif); width: 192px; height: 145px; margin: 1px auto; padding: 0px;">

Barok 366 Vendégház Óbarok

 

 

 

 

                           
                        

Adatvédelmi tájékoztató

A honlap látogatásával Ön egyúttal tudomásul veszi, hogy információink igénybevételekor aláveti magát a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi és egyéb vonatkozó szabályozásnak.

A honlap böngészése során Ön egyidejűleg adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás részben automatikusan, részben a honlapon elhelyezett űrlapok, formanyomtatványok kitöltésével, esetlegesen hírlevél megrendelése útján történik.

Ön a honlap látogatásával egyben egyetért azzal, hogy adatokat szolgáltasson a honlap kezelője számára, és tudomásul veszi, hogy egyes weboldalak látogatásának feltétele az oldalak tartalmának megfelelő személyes adatok önkéntes szolgáltatása. Amennyiben Ön akként dönt, hogy a kért személyes információt nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem fér hozzá a honlap bizonyos részeihez.

A Max Terra Vino kft kijelenti, hogy a portál felhasználói által nyújtott személyes adatokat, információkat az adatvédelmi szabályok tiszteletben tartásával adatkezelőként saját maga illetve az általa megbízott adatfeldolgozó kezeli.

A Max Terra Vino Kft.. az Ön személyes adatait kizárólag azon időtartamig őrzi, kezeli, tárolja, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag a Max Terra Vino Kft. olyan alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége.
A Max Terra Vino Kft. az Ön személyes adatait - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.

Az adatvédelmi törvénnyel összhangban Ön tájékoztatást kérhet a személyes adatai kezeléséről. Ön jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve kérje azok törlését.

A Max Terra Vino Kft fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.