Szolgáltatásaink

Barok366 berendezés koncepciójának alapkövét képezte a természet bevonzása a lakótérbe, azáltal, hogy az idő örök körforgását képező négy évszak hangulatát és a vele együtt folyamatosan változó világot igyekeztünk bemutatni a színeken és a lakástextileken keresztül. 

Vendégházunk két darab 2 ágyas és két darab 3 ágyas szobával rendelkezik.

 A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, törölközővel és hajszárítóval.
 A közös étkező televizióval felszerelt, hozzá főzőkonyha, fedett tornác és napozóterasz tartozik.

A vendégház teljes területén biztosított az ingyenes wifi hozzáférés. 
Ingyenes parkolás szobánként egy-egy autó számára.

Azok számára, akik az aktív pihenést választják és szívesen fedezik fel a környéket nordic walking túrabotot és igény esetén vezetőt is biztosítunk.

Ajánlat

Tekintse meg ajánlatunkat!

Galéria

Megosztottuk fotóinkat az általunk megszervezett rendezvényekről.

Kedves Vendégeink!

Köszönjük, hogy vendégházunkat választotta pihenése helyszínéül!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a Vendég Információs Zárt Rendszer Adatbázis (VIZA) szabályairól:

A jelenlegi szabályok szerint minden vendégtől fényképes igazolványt (személyi igazolvány, vagy útlevél) kell kérnünk érkezéskor 2021.09.01. után. (2021.09.01-től csak fényképes igazolvánnyal lehet bejelentkezni vendégházunkba. Ez azt jelenti, hogy már a babáknak is szüksége lesz személyire vagy útlevélre. )

A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény kötelezi a szálláshely-szolgálatot, hogy a vendégek törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse. A Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A törvénymódosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer látja el. A VIZA rendszerről bővebben itt olvasható Vizainfo.hu . A rendszer bevezetésének tervezett ideje: 2021.09.01.

Abban az esetben, ha a vendég jogszabályban előírt kötelezettségek nem tesznek eleget, ezért a szálláshely -  a szolgáltatás jogszabályi előírása okán köteles megtagadni a szolgáltatást! 

Ebben az esetben a visszaigazolásban szereplő kötbér-, vagy lemondási összeg megfizetésére igényt tartunk.