Szolgáltatásaink

Barok366 berendezés koncepciójának alapkövét képezte a természet bevonzása a lakótérbe, azáltal, hogy az idő örök körforgását képező négy évszak hangulatát és a vele együtt folyamatosan változó világot igyekeztünk bemutatni a színeken és a lakástextileken keresztül. 
Vendégházunk két darab 2 ágyas és két darab 3 ágyas szobával rendelkezik. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. A közös étkező televizióval felszerelt, hozzá főzőkonyha, fedett tornác és napozóterasz van. A vendégház teljes területén biztosított az ingyenes wifi hozzáférés. 

Ingyenes parkolás szobánként egy-egy autó számára.
Vendégházunk ideális azok számára, akik az aktív pihenést választják és szívesen fedezik fel a környéket túra útvonalait.

Ajánlat

Tekintse meg ajánlatunkat!

Galéria

Megosztottuk fotóinkat az általunk megszervezett rendezvényekről.

Kedves Vendégeink!

Köszönjük, hogy vendégházunkat választotta pihenése helyszínéül!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a Vendég Információs Zárt Rendszer Adatbázis (VIZA) szabályairól:

A jelenlegi szabályok szerint minden vendégtől fényképes igazolványt (személyi igazolvány, vagy útlevél) kell kérnünk érkezéskor 2021.09.01. után. (2021.09.01-től csak fényképes igazolvánnyal lehet bejelentkezni vendégházunkba. Ez azt jelenti, hogy már a babáknak is szüksége lesz személyire vagy útlevélre. )

A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény kötelezi a szálláshely-szolgálatot, hogy a vendégek törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse. A Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A törvénymódosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer látja el. A VIZA rendszerről bővebben itt olvasható Vizainfo.hu . A rendszer bevezetésének tervezett ideje: 2021.09.01.

Abban az esetben, ha a vendég jogszabályban előírt kötelezettségek nem tesznek eleget, ezért a szálláshely -  a szolgáltatás jogszabályi előírása okán köteles megtagadni a szolgáltatást! 

Ebben az esetben a visszaigazolásban szereplő kötbér-, vagy lemondási összeg megfizetésére igényt tartunk.